DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne

Koľko vás bude stáť stavebný materiál? V Redose poznáme odpoveď.

22.2.2022 1072x

Výpočet, ktorý šetrí čas aj peniaze

Pri aktuálnych cenách stavebného materiálu sú neočakávané výdavky či neplánované pauzy to posledné, čím by ste sa mali zaoberať. Našťastie, vo všetkých prevádzkach Redosu vám ponúkame službu výpočtu materiálu spolu s cenovou ponukou, aby ste získali jasnú predstavu, koľko materiálu budete potrebovať a koľko zaň zaplatíte. Výpočet vám ušetrí starosti bez ohľadu na to, či svoj projekt realizujete svojpomocne, alebo ho zveríte firme. 

Ako to funguje?

Pre výpočet výpočet spotreby materiálu a cenovú ponuku naň potrebujeme váš projekt stavby. Pri menších projektoch postačí náčrt, alebo popis vašich predstáv. Výpočet spotreby materiálu je orientačný a patrí k štandardným službám, ktoré k odberu materiálu poskytujeme zdarma. 

Čakať sa neoplatí

Už dva roky vnímame podstatný rast cien stavebných materiálov a je predpoklad, že budú ďalej rásť. Viac v článku Prečo vás čakanie na lepšie ceny stavebných materiálov môže vyjsť poriadne draho?. Stavebníkom komplikuje situáciu nie len rast cien, ale aj pomalšie dopĺňanie skladových zásob. Najlepším spôsobom, ako sa vyhnúť nepríjemnostiam je nenechávať nákup stavebných materiálov na neskôr a pripraviť sa na stavebnú sezónu v predstihu. Výpočet stavebného materiálu vám pomôže odhadnúť spotrebu, aby ste sa vyhli zdrahým nákupom v budúcnosti. 

Kde získam výpočet spotreby stavebného materiálu?

Naši skúsení odborníci sú vám k dispozícii na V Redos Čadca, Klubina a Skalité. Prevádzky fungujú v režime základ, bez obáv ich navštívte, alebo kolegov kontaktujte telefonicky. Ak chcete ušetriť, rozhodne nákup materiálu nenechávajte na neskôr. 

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

TOTO SÚ MENÁ VÝHERCOV NAŠEJ SÚŤAŽE O VEĽKÉ VÝHRY
Poznáme mená výhercov našej tohtoročnej súťaže o VEĽKÉ VÝHRY. Všetkým srdečne gratulujeme.
5.12.2023 377x
Započúvajte sa do ticha od KNAUF!
Vyberte si špičkové sadrokartónové systémy KNAUF a zvýšte komfort bývania všetkých členov domácnosti.
18.2.2021 1019x