DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne

BP2.eu – výrobca kvalitných plechových krytín

18.8.2022 887x

Od podomového predaja do sveta

V roku 1995 sa drobná firma BP2.eu z Poľska venovala obyčajnému podomovému predaju strešných krytín. O 3 roky neskôr, v roku 1998, otvorila svoje prvé oficiálne sídlo v Krakove, kde začínala s dvomi zamestnancami a jedným autom. Napriek tomu len o rok neskôr spustila v úplne zmodernizovanom objekte prvú linku na výrobu plechových strešných krytín. Vďaka eurofondom sa BP2.eu podarilo zrekonštruovať takmer celý strojový park, ktorý im vyrábal plechové krytiny. O pár rokov neskôr, po otvorení výrobno-logistického objektu a rozšírení ponuky, firma expandovala do Česka, Maďarska, Rumunska a aj na Slovensko. Odvtedy sa podarilo BP2.eu spustiť ďalšie výrobné linky, implementovať inovatívne riešenia, rozšíriť ponuku a získať výrobné podniky v Rumunsku. V súčasnosti je jedným z najlepších výrobcov plechových krytín a príslušenstva vo východnej Európe. 

Široká ponuka strešných plechových krytín a príslušenstva 

BP2.eu aktuálne ponúka rôzne typy plechových krytín na strechy. Okrem toho v jej portfóliu nájdete aj klampiarske prvky a odkvapové systémy.

Z ponuky BP2.eu vyberáme:

Modular series - modulová plechová strešná krytina 

Strešné krytiny Modular series predstavujú inovatívne riešenie vo forme modulových tabúľ. Modulová plechová krytina je vyrobená pomocou najnovších technologických riešení a s perfektným spracovaním. 

Compact series - kompaktná strešná škridla

Kompaktné škridly Compact series v sebe spájajú výhody bežných strešných škridiel a modulových riešení. Kompaktné škridly sú vyrobené na báze klasických škridiel z plechu vo forme ľahkých dvojmodulových tabúľ. 

Classic series - plechové strešné krytiny

Classic series je sériou veľmi obľúbených plechových strešných krytín, ktoré sú prispôsobené na mieru každému projektu. Súčasťou ponuky Classic series sú rôznorodé profily pripravené v objednanom formáte presne na mieru. 

Sinus - vlnitý plech

Vlnité plechy Sinus slúžia predovšetkým na pokrývanie striech a fasád menších stavieb. Okrem toho nachádzajú svoje využitie aj v modernej architektúre, kde sú súčasťou dizajnových fasád bytových domov. 

Trapézové plechy 

Univerzálne trapézové plechy disponujú v stavebníctve širokým využitím. Okrem malých stavieb sa využívajú aj na stavbu veľkých hál a pokrývanie striech. V širokej škále rôznych trapézových plechov nájdete jednoduché riešenia aj vysoké konštrukčné profily na náročnejšie využitie. 

Množstvo ďalších produktov nájdete na https://www.bp2.pl/sk.

Príďte si do Redos Čadca vybrať z bohatej ponuky RAL farieb, drevodekorov a špeciálnych povrchových úprav. Krytiny sú dostupné s výbornou dodacou dobou už 14 dní od objednávky. Navštívte nás ešte dnes. 

 

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

Výroba a dovoz betonárskej výstuže
Výroba betonárskej výstuže podľa priania zákazníka či stavebnej dokumentácie s dovozom priamo na stavbu.
1.3.2023 1349x
Tmavá alebo svetlá fasáda?
Farebnosť fasády podlieha trendom a vkusu majiteľa budovy. Vedeli ste, že farebnosť je dôležitým faktorom pri zateplenej fasáde?
27.7.2021 1382x