DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne

S Pružnou lepiacou maltou KGX 65 to ide ako po masle!

7.3.2024 172x

Pri lepení obkladov či dlažby určite nie je dobré podceňovať výber vhodného lepidla/lepiacej malty. Práve vhodne zvolená lepiaca malta predstavuje jeden z kľúčových faktorov, ktoré môžu pozitívne či negatívne ovplyvniť životnosť realizovaného povrchu. Výber stavebného lepidla závisí od konkrétnej situácie, t. j. veľkosti obkladanej plochy a obkladových prvkov, podmienok prostredia, očakávaného zaťaženia, ako aj zručnosti majstrov. Pred použitím je vždy dôležité zvážiť konkrétne požiadavky projektu a dodržiavať odporúčania výrobcu lepidla.

Pružnosť bez kompromisov

Ak vyberáte lepiacu maltu, ktorou nalepíte najrôznejšie typy keramických obkladov a dlažby, gressu či prírodného kameňa v interiéri aj exteriéri, a to aj pri zvýšenom statickom a tepelnom zaťažení, nová Pružná lepiaca malta KGX 65 vás určite nesklame. Lepiaca malta triedy C2 TE S1 je flexibilné stavebné lepidlo s predĺženou dobou otvorenia a so zníženým sklzom. Je vhodná aj na obkladanie väčších plôch s väčšími a ťažšími obkladovými prvkami v kúpeľniach, bazénoch, terasách a pod., ktorá je schopná odolávať priečnej deformácií. 

Pružná lepiaca malta KGX 65 v sebe nesie prvky Murexin Hybrid Technology. Čo to vlastne je? V oblasti stavebných materiálov reprezentuje Hybrid Technology produkty, ktoré obsahujú suroviny s určitými charakteristikami, kombináciou ktorých možno dosiahnuť nové, vysoko špecializované vlastnosti stavebných materiálov prinášajúce benefity najmä pre spracovateľov. Jednoducho povedané pri produktoch s Murexin Hybrid Technology sú zaručené:
-  výborná spracovateľnosť
-  výnimočne jednoduchá a bezpečná realizácia
-  výkon aj v náročných podmienkach (prostredí)
-  odolné a dlhotrvajúce spojenie medzi obkladovými prvkami a podkladom
-  optimalizovaná účinnosť

Jedinečná kombinácia materiálov

Murexin Hybrid Technology použitá v Pružnej lepiacej malte KGX 65 kombinuje najlepšie vlastnosti aktívnych plnív a špeciálne vybraných prísad. Výsledkom tejto jedinečnej kombinácie je na mieru navrhnutá receptúra s vynikajúcim časom otvorenia a vytvrdzovania. Použitie princípu Hybrid Technology v lepidle triedy S1 je výsledkom výskumu a inovácie. Táto technológia bola doteraz využívaná v našich top produktoch, dnes sa stáva základom aj tých štandardných.

Hlavné tajomstvo novej receptúry, ktorej výsledkom je lepiaca malta krémovej konzistencie, spočíva v kvalite kremičitého piesku, ktorý má dobrú chemickú odolnosť a stabilitu, čo je zaručené tým, že nereaguje s ostatnými zložkami lepiacej zmesi. Neovplyvňuje kvalitu lepiacej malty, ani konečnú kvalitu či vzhľad obkladanej plochy, a to všetko z neho robí ideálne plnivo. 

Zároveň, kremičitý piesok pomáha zlepšiť  mechanické vlastnosti lepiacej malty - tvrdosť, pevnosť v ťahu a odolnosť proti oderu. A, v neposlednom rade, patentované zastúpenie jednotlivých frakcií zrna spolu so špeciálnymi spojivami je základom pre zvýšenie výkonnostných parametrov - priľnavosti lepiacej malty k podkladu a obkladovým prvkom, pružnosti či odolnosti v extrémnych podmienkach. 

Ako po masle!

Aj keď všetky spomenuté benefity novej lepiacej malty sú dôležité, ako prvé spracovateľ pocíti dokonalú a jednoduchú spracovateľnosť. Ak počujete o niečom, že to ide ako po masle, všetkým je hneď jasné, že to „niečo“ ide ľahko, jednoducho, podľa predstáv a bez zbytočných komplikácií. Presne tak, ako lepenie s novou Pružnou lepiacou maltou KGX 65.

Viac informácií o produktoch Murexin nájdete na www.murexin.sk    

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

Zmena otváracích hodín počas sviatkov
Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov v stavebninách REDOS sa menia. Naše prevádzky budú otvorené nasledovne.
12.12.2023 384x
BP2.eu – výrobca kvalitných plechových krytín
Firma, ktorá vám už 27 rokov predáva strešné krytiny a klampiarske prvky z vysoko kvalitného plechu.
18.8.2022 889x