DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne

Dvere JAP FUTURE – minimalizmus v kúpeľni

8.4.2024 112x

Minimalizmus už nie je ako kedysi len doménou umenia, filozofie alebo architektúry, ale stal sa z neho vyhľadávaný životný štýl. Interiér a dizajn sú ďalšie oblasti, do ktorých minimalizmus postupneprenikol. 

Firma JAP FUTURE má tento moderný trend vo svojich génoch a nevynechala vo svojej ponuke ani dizajnové dvere vhodné do kúpeľní. Ide o modelový rad dverí IDEA DOOR, pozostávajúci z modelov IDEA, IDEALINE a IDEANET, dvere MASTER CLEAR a celosklenené dvere v špeciálnej zárubni AKTIVE GLASS.

Posuvné dvere IDEALINE VERTICAL v posuve PREMIUM

Základným modelom radu IDEA DOOR sú dvere IDEA, ktoré sú tvorené subtílnym rámom z eloxovaného hliníka a kaleného skla. Vynikajú vysokou kvalitou, funkčnosťou a atraktívnym minimalistickým dizajnom. Kalené sklo je bezpečné, v prevádzke domácnosti v podstate nerozbitné a termicky odolné, takže dvere môžete bez obáv umiestniť aj do kúpeľne. Navyše je k dispozícii nepreberné množstvo typov skiel vrátane nepriehľadných, ktoré dokážu vytvoriť potrebné intímne prostredie. 

Posuvné dvere IDEANET v posuve PREMIUM

Na model IDEA nadväzujú dvere IDEANET a IDEALINE. Model IDEANET je doplnený zlatou alebo striebornou kovovou sieťou zalaminovanou medzi dvoma sklami. Model dverí IDEALINE charakterizuje pohľadové rozdelené sklá subtílnymi zvislými alebo vodorovnými hliníkovými profilmi v rôznych vzájomných usporiadaniach. Členenie skla je možné v desiatich základných variantoch, ktoré je možné na prianie zákazníka atypicky upraviť. 

Celosklenené dvere v zárubni AKTIVE GLASS

Celosklenené bezpolodrážkové dvere hrúbky 10 mm je možné osadiť do špeciálnej zárubne AKTIVE GLASS, ktorá je tiež vyrobená z eloxovaného hliníka a môže dosahovať výšku až 3 700 mm alebo je možné ju použiť v šikmých pôdnych priestoroch. Dvere MASTER CLEAR sú alternatívnym variantom dverí MASTER. Opláštenie dverného krídla je plne presklené a stred vnútorného krídla je priehľadný alebo prepúšťa len svetlo.

Otočné dvere MASTER CLEAR v skrytej zárubni AKTIVE 40/00

Dvere IDEA, IDEALINE, IDEANET a MASTER CLEAR sú k dispozícii v otočnom aj posuvnom variante. Posuvný variant dverí je plne kompatibilný s posuvnými systémami PREMIUM, TRIX aj stavebnými puzdrami z produkcie JAP FUTURE. Dverný rám z eloxovaného hliníka je možné povrchovo upraviť podľa rôznych vzorkovníc farieb. japcz.cz.

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

Dovoz stavebného materiálu pre všetkých zákazníkov!
Ste doma? Dokončite vaše toľko odkladané stavebné projekty! Keď nemôžete ísť do stavebnín, prídu stavebniny k vám!
26.3.2020 2095x
Riešením KOMFORT ušetríte 2 násobne
Zateplite strechu a ušetrite. Zľava 50% na izoláciu a doplnky zapelenia od Knaufinsulation platí do len konca februára.
26.1.2024 228x